Restaurantul Leonardo da Vinci

Servim o mâncare cu adevărat gustoasă, cu elemente de bucătărie atât autentic românești cât și cu feluri internaționale, menite spre a satisface gusturile și poftele oricărui gurmand sau fin cunoscător. Vă îmbiec spre degustare din bucatele noastre într-o atmosferă renascentistă, tipică perioadei marelui om de spirit universal care a fost în același timp artist, om de știință și inventator, Leonardo da Vinci.

Oferim

Internet wireless, posibilitate de plată cu cardul, salon de nefumatori, salon pentru fumatori, servire la pachet, aer conditionat, televizor, masa rotundă (festiva) de 12 locuri centrul mesei fiind rotativ. Ne diferențiem prin oferte pentru fiecare moment al zilei: Ofertă de Mic Dejun, Meniul zilei (Luni-Vineri)și Ofertă de Seară (Luni-Sâmbătă).

Program

Programul este zilnic de la 09:00 la 23:00. Ultima comanda se ia la 22:30, cel tarziu.

Programul este valabil și pentru Duminică.

Mai mult decât un restaurant!

Arta, confort, calitate, intimitate, muzica relaxantă, atmosferă renascentistă și bucate gustoase. Toate acestea fac din Restaurantul Leonardo da Vinci un loc unic în Timișoara! Un loc special, unde poți savura o băutură de calitate, în timp ce admiri creațiile ,,Omului Universal'' Leonardo da Vinci.

Un ambient linistit și placut, cu o gama variata de meniuri cu specific românesc și internațional, cu un personal bine pregatit.

Toate aceste reprezintă Restaurantul Leonardo da Vinci

Număr locuri

Pentru nefumatori oferim: 7 mese a câte 4 locuri, 2 mese de câte 2 locuri, 2 mese a câte 8 locuri;
Pentru fumatori oferim: 5 mese a câte 4 locuri, 2 mese a câte 10 locuri, o masă de 12 locuri (rotundă).

Organizăm

  • Nunți
  • Botezuri
  • Aniversări
  • Mese festive
  • Aniversări companii

Clienții recomandă

Restaurantul Leonardo Da Vinci

Am fost 6 cupluri si tuturor ne-a placut. Atmosfera plăcută, servirea super, pretul super rezonabil dăcă luam în calcul că am consumat felul pricipal+desert, vin, suc și cafea.”

 Madar - un client mulțumit!